19 mei 2024
Home » Regionaal » Politie zoekt contact met automobilist en getuigen

Politie zoekt contact met automobilist en getuigen

203

VORDEN – De politie zoekt contact met een automobilist die op maandag 24 november betrokken was bij een ongeluk op Het Wiemelink. Een tiener uit Vorden raakte daarbij gewond.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 15.30 uur toen het 13-jarige meisje op haar fiets de rijbaan van Het Wiemelink overstak. Op dat moment naderde uit de richting van de Almenseweg, over de Mispelkamdijk, een auto met hoge snelheid. De bestuurder nam linksaf de binnenbocht en raakte daarbij de overstekende tiener.

Gebroken enkel
De man is doorgereden en in het ziekenhuis bleek, dat het meisje een gebroken enkel had opgelopen. De politie heeft al enkele verklaringen opgenomen. Getuigen spreken over een oud type Volvo V40 stationcar met een donkere kleur. Of deze gegevens kloppen is nog niet helemaal bekend.

Getuigen en bestuurder gezocht
De politie wil graag in contact komen met de bestuurder, een man van middelbare leeftijd met grijs haar en brildragend. Ook zoekt de politie mensen die mogelijk weten wie de bestuurder is of het ongeval hebben zien gebeuren. De politie is bereikbaar via 0900-8844.


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!