Politie zoekt getuigen woningoverval


WINTERSWIJK – Zondagavond 3 april is de bewoner van een woning aan de P.J. Troelstrastraat in Winterswijk overvallen door twee nog onbekende mannen. De politie onderzoekt de zaak en wil graag spreken met getuigen.

De bewoner kwam rond 19.00 uur thuis. In de woning werd hij plotseling geconfronteerd met de twee mannen, die al in de woning waren. Één van de mannen bedreigde de bewoner met een vuurwapen of iets wat er sterk op leek. Daarna gingen de mannen er met een geldbedrag vandoor.

Signalement
Over de daders is bekend dat het gaat om twee getinte mannen die met elkaar spraken in een buitenlandse taal. Een dader is ca. 1.70/1.75 lang, de ander is 1.80m lang. Beide mannen droegen donkere kleding en hadden hun gezichten bedekt. Het is niet bekend hoe ze bij de woning gekomen zijn of hoe ze gevlucht zijn.

De politie verspreidde direct na het incident een Burgernetactie en stelde onder andere een sporenonderzoek en een buurtonderzoek in. De daders zijn helaas niet gevonden.

Tips welkom
Denkt u zondagavond op of in de omgeving van de P.J. Troelstrastraat de daders wellicht gezien te hebben? Of heeft u een voertuig gezien dat zich verdacht ophield in de buurt? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.