Home » Regionaal » Programma Theater De Storm week 45

Openingstijden kassa Theater De Storm: di. t/m vr. van 10.00 uur tot 14.00 uur en een uur voor aanvang van een voorstelling. Reserveren via telefoonnummer (0543) 519285 óf 24 uur per dag via www.theaterdestorm.nl.


Cabaret – Allerlaatste kaarten!
Do. 6 november
Grote Zaal
20.15 uur
€ 25,-
Paul de Leeuw
Ik ben rustig!
Als ze morgen tegen je zeggen “Dit wordt je laatste dag!”, wat zullen dan je laatste daden zijn, je laatste woorden en wat laat je uiteindelijk achter? Met wie zou je nog één keer de liefde bedrijven? Gaat de Chinees je missen? Hoe wil je uiteindelijk het leven verlaten? Met meerderen tegelijk, tijdens een tv-uitzending van ‘Heel Holland Bakt!’ of glip je er net als een poes gewoon stilletjes tussenuit? De pers over ‘Ik ben rustig!’: “Puntgave liedjes.” (Het Parool) – “Prachtig pijnlijk en magnifiek mooi.” (Limburgs Dagblad) – “De Leeuw is helemaal terug waar hij hoort.” (Trouw)
www.pauldeleeuw.nl


Show
Vr. 7 november – Allerlaatste kaarten!
Grote Zaal
20.15 uur
€ 28,50
Ashton Brothers
Treasures (Reprise)
Wegens grandioos succes is ‘Treasures’ nog een keer in ons theater te zien! Deze voorstelling is bij pers en publiek ingeslagen als een bom. “Je mond valt open van verbazing en tot aan het slotapplaus gaat hij niet meer dicht.” (De Volkskrant) – “De Ashton Brothers verleggen wederom hun grenzen met niet eerder beproefde combinaties van komische acrobatiek, slapstick, goocheltoeren en rock & roll.” (NRC)
Duidelijk toch? Dit is zo’n show die u gewoon moet zien. Spektakel van de allerbovenste plank!
www.ashtonbrothers.nl


Muziek
Za. 8 november
Grote Zaal
20.15 uur
€ 26,50
Sandra van Nieuwland
Banging on the doors of love
Nadat Nederland in het najaar van 2012 via ‘The Voice of Holland’ kennis met haar unieke meeslepende stemgeluid maakte, hield Sandra van Nieuwland begin 2013 wekenland de albumhitlijsten bezet met haar album ‘And More’. Met ‘Banging on the doors of love’, is Sandra’s wens om een eigen soloplaat te maken in vervulling gegaan. In de gelijknamige theatertour speelt Sandra covers en eigen nummers met een live band.


Cabaret
Za. 8 november
Kleine Zaal
20.30 uur
€ 18,-
René van Meurs
Voor de storm
Wat zou dat toch lekker zijn; even helemaal niets. Geen geschreeuw, geen meningen. Eerst rustig nadenken, dan praten. Op normaal volume, over zaken die er toe doen. Over voetbal, Isaac Newton, boodschappen en televisie kijken bijvoorbeeld. Er zijn brandhaarden te over in de wereld, maar als je de krant niet openslaat en het journaal weg zapt dan valt het allemaal reuze mee. Wat fijn dat wij, als beschaafde mensen onder elkaar, vanavond lekker warm binnen zitten. Voor de storm losbarst… “René van Meurs maakt snelle, goedgeplaatste grappen die hij afwisselt met bredere observaties op het persoonlijke en maatschappelijke vlak.” (De Volkskrant)
www.renevanmeurs.nl


Familie
Zo. 9 november
Grote Zaal
14.00 & 16.00 uur
€ 15,-
Bumba op reis (1+)
Bumba komt met zijn lieve grappige vriendjes naar Winterswijk! In dit avontuur gaat hij op reis en kleine Pim mag mee. Het is voor hem een droom die in vervulling gaat, totdat ze Babilu kwijtraken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze naar de Far West, Afrika, Azië en maken ze een tussenstop in Sneeuwland. Vinden ze Babilu terug? Kom het zelf ontdekken in deze vrolijke theatershow!

Voorstellingsduur +/- 50 minuten.
www.studio100.nl


Event
Ma. 10 november
Feestzaal
19.00 uur
€ 10,-
Ladies Event
Meet & Geniet
U wacht een heerlijke avond uit met alle dames uit de regio! Tijdens dit Ladies Event wordt Theater De Storm omgetoverd tot een heus shoppingcenter waar u heerlijk kunt winkelen bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld beauty, wellness, fashion, hobby, ontspanning en lifestyle. Tevens kunt u meedoen aan diverse workshops. Ook is er een grote verloting met mooie prijzen. Het event wordt aangekleed met muziek en entertainment. Houdt onze website in de gaten voor de laatste informatie.
www.theaterdestorm.nl


Cabaret – Uitverkocht!
Wo. 12 november
Grote Zaal
20.15 uur
€ 28,-
Youp van ’t Hek
Oudejaarsconference (Try Out)
Wat is de vraag?
“Wat was de vraag?” Zo eindigt een mevrouw een lang en onsamenhangend betoog in een televisieprogramma waar ze te gast is. De beide presentatoren hebben geen idee wat ze haar een paar minuten eerder gevraagd hebben. Eigenlijk doet het er ook niet meer toe. Ook het publiek lijkt er niet echt van wakker te liggen. Niemand is in de war van het gênante moment. De volgende gast babbelt er al weer vrolijk op los. ‘Wat is de vraag?’ Dat is de titel van de oudejaarsconference waarin Youp 2014 nog eens op zijn geheel eigen wijze met ons doorneemt. En of daar om te lachen valt? Ja! Of vroeg u dat niet? Dat is in elk geval wel het antwoord!
www.youp.nl


Toneel
Vr. 14 november
Grote Zaal
20.15 uur
€ 29,50
Agnes van God
Willeke van Ammelrooy, Noortje Herlaar en Eva van de Wijdeven
‘Agnes van God’ vertelt het verhaal van de jonge novice Agnes die binnen de muren van het klooster bevalt van een kind zonder ooit een man te hebben aangeraakt. Dokter Martha Livingstone start een onderzoek. Ze stuit daarin echter op Moeder Overste, die Agnes in bescherming neemt. Maar waarom? Dit verhaal werd eerder al verfilmd met o.a. Jane Fonda in de hoofdrol. Nu brengt Albert Verlinde Entertainment dit toneelstuk op de planken met drie prachtige, talentvolle theatervrouwen.
www.albertverlindeentertainment.nl


Cabaret
Vr. 14 november
Kleine Zaal
20.30 uur
€ 17,50
Thijs van Domburg
De wraak van De Koolmees
Zijn eerste cabaretprogramma werd direct genomineerd voor de Neerlands Hoop, nu uw kans om met hem kennis te maken. In deze voorstelling legt de cabaretier uit dat hij met afschuw toekeek hoe zijn keurige buurt achteruit holde. Hij besloot actie te ondernemen om zijn buurt weer op het rechte pad te krijgen. En dat kan maar op één manier: als superheld! ‘s Avonds is hij een doodgewone cabaretier, maar overdag verandert hij in… De Koolmees! “Thijs van Domburg is origineel en een onderhoudende verteller met veel zelfspot.” (NRC) – “Vindingrijk superheldencabaret.” (De Volkskrant)
www.thijsvandomburg.nl


Klassiek
Zo. 16 november
Doopsgezind Kerkje
16.30 uur
€ 12,50
Wijnand Hulst en Jacobus den Herder
De twee jonge virtuoze musici, cellist Wijnand Hulst (1978) en pianist Jacobus den Herder (1985), brengen een Frans programma met werken van Franck, Debussy en Fauré. Wijnand en Jacobus musiceren beiden op nationale en internationale concertpodia, zowel in kamermuziek- als orkestverband. Ook volgden zij vele masterclasses en namen zij succesvol deel aan internationale concoursen.
www.doopsgezindkerkje.nl