Rabobank ondersteunt VNO-NCW Achterhoek

Op maandag 6 februari is het nieuwe sponsorcontract tussen Rabobanken Graafschap en Noord-Oost Achterhoek en VNO-NCW Achterhoek getekend. Met het driejarige sponsorcontract ondersteunen beide Rabobanken de activiteiten van VNO-NCW Achterhoek, de werkgeversvereniging die opkomt voor de belangen van ondernemers in de Achterhoek.

Naast een jaarlijkse financiële bijdrage stellen beide Rabobanken hun kennis ter beschikking aan projecten die VNO-NCW Achterhoek uitvoert om de Achterhoekse economie te versterken. Dat zijn bijvoorbeeld Techniekdagen, talententuin, grensoverschrijdende matchmaking en Smart Hub Achterhoek. In februari zijn de leden van VNO-NCW Achterhoek welkom op het hoofdkantoor van Rabobank in Utrecht voor een gesprek met Rien Nagel, lid Raad van Bestuur.

Klik voor meer informatie

Namens de twee Achterhoekse Rabobanken tekende Maarten van Oostveen, directeur zakelijk Rabobank Graafschap, het contract. Peter Rikken, voorzitter VNO-NCW Achterhoek, en Ron van Gent, directeur VNO-NCW Midden – waar VNO-NCW Achterhoek deel van uitmaakt – zetten namens de werkgeversvereniging hun handtekening onder de overeenkomst.