Home » Regionaal » Ruim 13.000 bezoekers op Mañana Mañana

Ruim 13.000 bezoekers op Mañana Mañana

190

HUMMELO – Afgelopen weekend heeft voor de derde maal ‘Mañana Mañana’ plaatsgevonden in het Achterhoekse Hummelo. 13.214 bezoekers wisten de weg richting Landgoed Enghuizen te vinden. De organisatie, De Feestfabriek, spreekt van een groot succes vanwege de geweldige sfeer onder de festivalgangers, een uitverkochte zaterdag en de ruime stijging in bezoekersaantal ten opzichte van 10.142 bezoekers in 2014.

Keihard chillen
De mix van muziek, theater, cultuur en Bourgondisch eten en drinken bleek ook dit jaar in de smaak te vallen. De sprookjesachtige locatie en de gemêleerde bezoekers zorgden uiteindelijk voor een onvergetelijk weekend waar nog lang over nagepraat zal worden door alle aanwezigen.

Bezoekers konden genieten van 120 optredens op zeven podia en zich daarnaast te goed doen aan een uniek maatwerk programma als een tokkelbaan, je eigen visje hengelen en grillen met verse kruiden, boomklimmen, onderwater kijken, een siersmederij, de culinaire muziekhappening ‘Food Vibrations’, de psychedelische zintuigenstimulatie ‘Wizard of Drones’ en een uitgebreid kinderprogramma met o.a. koe melken, ijs maken, blote voetenpad, een speurtocht over eetbare bosplanten door de boswachter en pijl en boog maken. Het festival is op dit moment nog in volle gang en tot op heden zonder enige calamiteiten verlopen.

Mañana Mañana 2016
De volgende editie van Mañana Mañana zal plaatsvinden op 17, 18 en 19 juni 2016. De organisatie kiest ervoor om deze vierde editie in juni te houden vanwege een grotere kans op mooi weer en omdat het in juni langer licht is. Dit biedt op artistiek vlak en qua programma ook tal van nieuwe mogelijkheden: Mañana Mañana 2016 wordt zo het ultieme midzomerfeest van de Lage Landen!

De voorverkoop voor Mañana Mañana 2016 start morgen (maandag 31 augustus) om 11:00 uur via www.mananamanana.eu. Prijzen en kaartsoorten:

Mañana Mañana – Het meest relaxte festival van Nederland!
17 – 18 – 19 Juni 2016
Landgoed Enghuizen, Hummelo
www.mananamanana.eu