Sologitarist Normaal brengt ode aan Normaal uit op single


Bestel een leuke puzzel met de foto van het Grols kanon.

– 30 stukjes. 26x18cm, materiaal: glanzend hardboard
– 96 stukjes. 36x25cm, materiaal: glanzend hardboard
– 500 stukjes. 54x40cm, materiaal: karton

JanWilm Tolkamp, de solo-gitarist van Normaal, heeft speciaal een nummer geschreven over het ontstaan en het afscheid van de band Normaal.

Gezien het overweldigende succes van het laatste optreden van Normaal in het Gelredome en de grote vraag van de fans heeft JanWilm onder zijn artiestennaam JWT besloten het nummer Toevallig maandag uit te brengen als single.

Er zullen 2 versies worden uitgebracht, een live-versie van het optreden in het Gelredome, waar JWT dit nummer in zijn eentje akoestisch heeft vertolkt en een studioversie, waarbij Jonas Pap, cellist bij Kyteman heeft meegespeeld. Bij beide nummers zullen ook videobeelden van het optreden van Normaal in het Gelredome worden uitgebracht via You-Tube.

Om het bijzondere karakter hiervan weer te geven heeft JWT besloten de single, naast de gebruikelijke streamingsdiensten, uit te brengen op een cassettebandje. JWT luistert nog steeds naar cassettebandjes in zijn auto en vind dit een leuk gebaar voor de vele mensen die nog steeds genieten van de muziek via een cassette-recorder.