Stichting SCE Steenderen maakt nieuwe plannen bekend


STEENDEREN – Stichting SCE, beheer sporthal en zwembad in Steenderen, maakt op maandag 25 januari de resultaten bekend van 2015. Ook zullen ze die avond de nieuwe plannen bekend maken voor het komende jaar 2016.

Zo is er een nieuwe activiteitencommissie; de leden zullen vertellen welke spannende activiteiten gepland zijn. Deze groep heeft nog extra hulp nodig voor diverse evenementen. Dus creatievelingen en aanpakkers kunnen zich aanmelden tijdens de bijeenkomst. De andere commissies zoeken ook nog extra vrijwilligers en vertellen je graag op de bijeenkomst hoe de werkwijze is en wat er allemaal mogelijk is. Deze commissies zijn bijvoorbeeld groen, schoonmaak, kassa, kiosk, schilderen, techniek en bouw.

Lessen geleerd in afgelopen twee jaar
De bijeenkomst is voor zowel de huidige vrijwilligers als nieuwe vrijwilligers. Bestuurslid Marijke Melsert: “In dit nieuwe jaar willen we de lessen van de afgelopen twee jaar goed gebruiken, daarom zijn er in november en december enkele bijeenkomsten met diverse groepen vrijwilligers geweest, we weten nu wat iedereen belangrijk vindt. Eén voorbeeld daarvan is meer uitwisseling tussen de diverse teams.”

De stichting praat graag alle betrokkenen weer helemaal bij op maandag 25 januari van 20.00 – 21.30 uur in de nieuwe school, de Pannevogel bij de sporthal in Steenderen. Zo kan iedereen meteen een kijkje in de nieuwe school nemen.

Melsert: “We hopen dat je komt, en ken je nog mensen die ook geïnteresseerd zijn: neem ze mee. Tot ziens op 25 januari, en vergeet niet je agenda mee te nemen!”. Zie ook: www.zwembadsteenderen.nl en/of www.sporthalsteenderen.nl

Foto: PR