Home » Meddo » ‘t Hilgelo krijgt aquapark en beachclub

‘t Hilgelo krijgt aquapark en beachclub

293

Crowdfundingproject: u kunt al vanaf 100 euro deelnemen

De drie Winterswijkers Jeroen Schreurs, Wouter Beijers en Jimmy Beijers zijn voornemens om op termijn ‘t Hilgelo om te toveren tot één van de meest aantrekkelijke en hippe recreatiegebieden van Nederland. Onder andere door er Aquapark Winterswijk en Beachclub MEER te realiseren. Voor de financiering kiezen ze voor crowdfunding via Kapitaal Lokaal. U kunt al vanaf 100 euro investeren in dit veelbelovende project.

Het gaat niet zo goed met het 38 hectare grote recreatiegebied ‘t Hilgelo aan de rand van Winterswijk. Kwamen er tijdens hete zomers in het verleden jaarlijks vele bezoekers naar de voormalige zandwinning, nu valt het bezoekersaantal meestal veel lager uit. Belangrijke reden hiervoor is dat het recreatieaanbod op ‘t Hilgelo niet meer overeenkomt met de wens van de moderne consument.

‘t Hilgelo opschalen

Drie ambitieuze Winterswijkse ondernemers die midden in de samenleving staan, zien echter volop mogelijkheden voor het prachtige recreatiegebied. Om ‘t Hilgelo tot een succesvolle toeristische en recreatieve trekpleister te maken, moet het recreatieterrein volgens Jeroen Schreurs, Wouter Beijers en Jimmy Beijers meebewegen met de laatste trends in de markt. Eigenaar Leisurelands en de gemeente Winterswijk delen deze visie en ondersteunen ze ook.

Centraal binnen de opwaardering van recreatiegebied ‘t Hilgelo staan Aquapark Winterswijk en Beachclub MEER. Het aanbod aan recreatieve activiteiten dat hiermee wordt gepresenteerd, spreekt verschillende doelgroepen aan: een Wibit Aquapretpark voor de jongste kinderen, een spectaculaire BLOB voor de sensatiezoekende jeugd, varende terrassen voor de liefhebbers van het bourgondische leven, elektrische surfboards voor de sportieve recreant en een sfeervolle beachclub van waaruit de activiteiten op het water perfect kunnen worden gevolgd.

Crowdfundingproject
Met de realisatie van het aquapark en de beachclub, wordt ‘t Hilgelo één van de meest aantrekkelijke en hippe recreatiegebieden van ons land. Het recreatiegebied zal gasten uit de verre omtrek verwelkomen. Om Aquapark Winterswijk en Beachclub MEER te kunnen realiseren, hebben de drie initiatiefnemers een financiering nodig van 100.000 euro. Hiervoor schakelden Jeroen, Wouter en Jimmy het nieuwe regionaal opererende crowdfundingplatform Kapitaal Lokaal in. Kapitaal Lokaal is het initiatief van Ruben Tank en Thijs van der Heijden uit Groenlo, tevens twee jonge en gedreven ondernemers.

Investeren al vanaf 100 euro
Ruben en Thijs vertellen: “Met Kapitaal Lokaal willen we MKB-ondernemers helpen om hun bedrijf te ontwikkelen en zo de economische ontwikkeling van de regionale economie een impuls te geven. De realisatie van een aquapark en beachclub op recreatiegebied ‘t Hilgelo past naadloos in deze doelstelling. Via ons kunnen mensen uit de regio investeren in dit bijzondere project. Vanaf 100 euro beleg je al in het initiatief op ‘t Hilgelo. Grote plus is, dat je als investeerder direct betrokken bent bij de ondernemer en zijn bedrijf, mogelijk zelfs klant wordt en je jezelf zeker ambassadeur voelt. Resultaat is dat de ondernemer zijn bedrijf ziet groeien en dat de geldverstrekker zijn investering ziet renderen.”

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te investeren in het aquapark en de beachclub op ‘t Hilgelo? Ga dan naar www.kapitaallokaal.nl/projecten .
Heb jij ook een interessant project dat de economische ontwikkeling van de regio een impuls kan geven en klinkt crowdfunding via Kapitaal Lokaal je vertrouwd in de oren? Neem ook dan geheel vrijblijvend contact met ons op via (0544) 47 24 00 of info@kapitaallokaal.nl

De ondernemers hebben een sfeerimpressie laten maken hoe ‘t Hilgelo eruit zou kunnen komen te zien op het moment dat de crowdfund-campagne een succes wordt.

De ondernemers hebben een sfeerimpressie laten maken hoe ‘t Hilgelo eruit zou kunnen komen te zien op het moment dat de crowdfund-campagne een succes wordt.