Home » Aalten » Teken- en schilderwedstrijd: ‘Boek op boek’

Teken- en schilderwedstrijd: ‘Boek op boek’

241

AALTEN – Kantoorboekhandel Messink & Prinsen organiseert dit jaar een teken- en schilderwedstrijd onder de noemer Boek op Doek. Prijswinnaars krijgen een plekje op de Messink & Prinsen Kunstkalender 2019. En een exemplaar van de kalender natuurlijk. Iedereen kan meedoen aan deze wedstrijd: jong en oud, beginnend en gevorderd amateurkunstenaar.

De wedstrijd
Lezen wakkert je fantasie aan. En ondanks dat de scènes en personages niet in film, foto of tekening verbeeld zijn, weet je tóch hoe ze eruit zien. Wij zijn reuze benieuwd wat boeken bij mensen losmaken, welke beelden er opborrelen. Zijn het de personages? De scènes? Bijzondere quotes? Of misschien het boek zelf?

Wij vragen aan iedere amateurkunstenaar om zijn/haar fantasie op doek (en dat mag ook papier zijn) tot leven te brengen. Teken, schilder, handletter de meest bijzondere boekervaring en stuur die uiterlijk 30 september naar Messink & Prinsen.

De Messink & Prinsen Kunstkalender 2019 wordt in een oplage van 250 exemplaren geproduceerd en is vanaf 2 november in de winkel en de webshop te koop. Kijk voor de deelnamevoorwaarden op de achterkant van de flyer (of Kijk voor de deelnamevoorwaarden op www.messink-prinsen.nl/messink-prinsen/.)

Foto: Ben White