Programma Theater De Storm

WINTERSWIJK – Openingstijden kassa Theater De Storm: di. t/m vr. van 10.00 uur tot 14.00 uur en een uur voor aanvang van een voorstelling. Reserveren via telefoonnummer (0543) 519285 óf 24 uur per dag via www.theaterdestorm.nl.


Muziek
Vr. 17 oktober
Grote Zaal
20.15 uur
€ 24,-

NITS?
NITS? Inderdaad, want het blijft een vraagteken hoe je een oeuvre van ruim 350 nummers, ontstaan in 40 jaar, in één theaterconcert kunt samenballen. Natuurlijk staan ‘Tutti Ragazzi’, ‘Red Tape’, ‘Nescio’, ‘Adieu Sweet Bahnhof’, ‘Sketches of Spain’, ‘In the Dutch Mountains’, ‘The Train’ en ‘The Dream’ op hun speellijst. Maar of NITS dat gaat spelen en welke andere nummers voorbij komen, wordt tijdens dit concert door u bepaald. Zodat wellicht ook het vreemdste, kortste of minst gespeelde nummer tevoorschijn komt.
www.nits.nl


Familie
Za. 18 oktober
Grote Zaal
14.00 & 16.00 uur
€ 16,50

Pluk van de Petteflet (4+)
Naar het boek van Annie M.G. Schmidt
Pluk van de Petteflet komt naar het theater met een interactieve, muzikale voorstelling! Pluk en Aagje bouwen samen met Zaza, Dollie de Duif, Mevrouw Helderder en vele anderen ons theater om tot een kleurige Petteflet en Torteltuin. Maar dat kunnen ze niet alleen… de hulp van de kinderen uit de zaal is hierbij hard nodig. In ‘Pluk van de Petteflet’ staan Pluk en zijn vrienden niet alleen klaar om de Torteltuin te redden, maar ook om een nieuwe generatie kinderen een onvergetelijke theaterbeleving te bezorgen.


Klassiek
Zo. 19 oktober
Doopsgezind Kerkje
16.30 uur
€ 12,50
€ 7,50 (tot 18 jr.)

Wilton Jongmans en Papillon
Bassist Wilton Jongmans speelde jaren in het Orkest van het Oosten en beleefde vele avonturen tijdens de tournees. Hier vertelt hij graag over, terwijl hij zijn verhalen illustreert met muziek op zijn bas. Papillon Boddeke is 14 jaar. Hij begon op 5-jarige leeftijd met viool spelen. Zijn repertoire strekt zich uit van Klezmer tot het vioolconcert van Max Bruch. Papillon komt uit de jonge talentenklas van het Artez Conservatorium en studeert viool bij Alexej Pevzner.

Dit concert is ook geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar.
www.doopsgezindkerkje.nl

Dit bericht is 219x gezien