Together On Stage Fest in Winterswijk


WINTERSWIJK – Together On Stage, een nieuw Winterswijks muziekevenement heeft haar Kick-off op woensdag 15 maart, 20:00-21:30 uur in de Theater de Storm te Winterswijk. “We vonden dat het weer eens tijd werd voor een muzikale boost, een nieuw concept waarin we jong en oud willen verbinden door samen toe te werken naar een VET optreden: Het TOS-FEST. Want Winterswijk is immers de gemeente waar muziek in zit.” Daarnaast hopen we dat het TOSfest niet een eenmalig feest zal zijn maar willen we het als start voor een nieuw Winterswijks cultureel/muzikaal platform zien. Waar ervaren, onervaren, jong en oud elkaar kan ontmoeten, nieuwe ideeën op kan doen en kennis kan delen.

Het idee voor het eerste TOSFest is als volgt: Ben jij iemand die het onwijs tof vindt om te zingen (en kun je dit ook) alleen doe je dit al jaren alleen maar op je eigen zolderkamertje? Ben jij iemand die de sterren van de hemel speelt alleen niet het netwerk hebt om een band te beginnen? Zit je in een band maar zou je een keer heel wat anders willen spelen of zingen? Of ben jij juist iemand die vroeger een fanatieke muzikant was en je hebt zin om samen met een frisse mix mensen je basgitaar weer eens onder het stof vandaan te halen? “Dan ben jij de degene die we zoeken en nodigen we je van harte uit voor de KICK-OFF van het TOS-FEST.”

Tijdens deze avond hoor je wat het idee is, maken je kennis met elkaar, kun je je aanmelden en maken we matches met ander muzikaal talent waarmee je samen toewerkt naar een optreden op zaterdag 27 mei in Theater de Storm. “We hopen met dit initiatief een frisse wind te zijn die het muzikale enthousiasme weer meer doet oplaaien, waar we jong en ouder enthousiast talent met elkaar in contact kunnen brengen zodat er wellicht meer initiatieven ontstaan en partijen zich betrokken voelen om hier een steentje aan bij te dragen! Muziek verbind, dus meld je aan!”
Dan kan door een mailtje te sturen naar Anke Leus: a.leus@chello.nl

Het TOS-FEST is een initiatief van Jeffrey Sletering, Jasper Schutten, Anke Leus, Nicole Rouwmaat, Mark van de Mierden en Stijn Hulshof.