Home » Regionaal » Vakantiewoning in koetshuis Verwolde

Vakantiewoning in koetshuis Verwolde

247

LAREN – Stelt u zich eens voor: ’s avonds gaan de poorten op slot. En maken de enige bewoner(s) een wandeling over het stuk landgoed rondom huis Verwolde. Een unieke manier om te kunnen genieten van dit mooie stuk Achterhoek. Op landgoed Verwolde kunt u sinds kort vakantiegangers tegenkomen die dit mogen ervaren. Eigenaar Geldersch Landschap & Kasteelen heeft het koetshuis van Verwolde verbouwd tot zeer luxe vakantiewoning voor rustzoekers en liefhebbers van natuur en cultuur.

Bijzondere combinatie authentiek en modern
Bij de verbouwing zijn zoveel mogelijk originele elementen behouden. De toevoegingen zijn wel erg modern. De woonkamer is in de oude stallen gemaakt met de originele oude stenen vloer, maar nu mét vloerverwarming. In de luxe moderne keuken hangen de oude waterbakken van de paarden. Andere authentieke elementen: de tuigkast met paardentuigen in de woonkamer en hooiruiven boven de waterbakken in de keuken.

Instandhouding Huis Verwolde en natuurlijke omgeving
De combinatie van de bijzondere locatie, de moderne luxe en authentieke elementen maakt dat het een vakantiewoning is in het hogere segment. Geldersch Landschap & Kasteelen gebruikt de inkomsten om de aan haar toevertrouwde natuurgebieden, landgoederen en culturele monumenten te onderhouden. Op die manier kan iedereen ook in de toekomst blijven genieten van het prachtige Huis Verwolde en omgeving. Als vakantieganger in het Koetshuis, maar ook wandelend, fietsend en als bezoeker aan huis en tuin.

Buitenleven Vakanties
Buitenleven Vakanties is een initiatief van drie grote natuurorganisaties van Nederland: De12Landschappen, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Het aanbod van vakantiewoningen in de mooiste Nederlandse natuur brengen zij samen op www.buitenlevenvakanties.nl.