Villa Mondriaan zoekt houten lades voor nieuw atelier

WINTERSWIJK – In het huis waar Piet Mondriaan zijn artistiek talent heeft ontdekt, ontstaat momenteel een multifunctioneel atelier waar kinderen voor allerlei creatieve activiteiten terecht kunnen. Om de penselen, kwasten, potloden, verfpotten en andere spullen op te bergen, bouwen de designers van Studio Parade een mooie kast op basis van 150 houten lades die Villa Mondriaan verzamelt. Doneer dus snel en help mee aan de ontwikkeling van het atelier voor kleine kunstenaars! Aan de binnenkant van de lade wordt de naam van de donateur vereeuwigd. Daarnaast verloten we onder alle donateurs een Mondriaanpakket uit onze museumwinkel uit dank voor de zeer waardevolle bijdrage aan het museum.

Een houten lade doneren?
Wilt u één of meerdere lades doneren, dan kunt u deze tot eind februari tijdens de openingstijden van Villa Mondriaan bij de kassa inleveren. Villa Mondriaan is iedere zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur geopend. Het adres: Zonnebrink 4, 7101 NC Winterswijk.

Heeft u zelf geen mogelijkheid om de lade(s) langs te brengen, neem dan contact met ons op via 0543-515400 of stuur een email naar info@villamondriaan.nl.