Website van Hootchie Koe in de lucht

VARSSEVELD – Na enkele maanden van geruchten en veel op facebook, is er nu toch echt de website. www.hootchiekoe.nl. Het festival op zaterdag 7 en zondag 8 mei op het terein van ‘t Hofshuus heeft deze week de nieuwe website gelanceerd en er staat al veel op.

Het programma en de aanvangstijden van de bands op de drie podia is bekend en op de website staat wat informatie over de artiesten. Vekopers van de streekmarkt en de diverse catering presenteren er hun producten. De verschillende fases van de organisatie en de opbouw zijn te bewonderen en daarnaast de vorderingen op de naschoolse opvang. Er is een mooie festivalplattegrond en de sponsoren van het festival zijn op de site terug te vinden. Theater, toneel, poezie, kunst en een dienblad maken de site compleet. Via de website kunnen vrijwilligers voor de op -en afbouw zich aanmelden.

Klik voor meer informatie

Naast de website is ook de voorverkoop van start gegaan. Kaarten voor de zaterdag kosten 7.50 euro, voor de zondag 15 euro en een passe-partout 17.50 euro. Voor de jeugd tot en met 17 jaar is de toegang vrij. De kaarten zijn digitaal via de site te bestellen en zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar bij schoenmaker De Kaplaars in Aalten en schoenmaker Wisselink in Varsseveld. www.hootchiekoe.nl