Home » Aalten » Wedstrijdverslag BOVO D1 – Pegasus D1

Wedstrijdverslag BOVO D1 – Pegasus D1

247

AALTEN – De voorbereiding begon voor ons al om 9.30uur. We zijn gestart met een training van een uurtje. Zo konden we alvast een beetje wakker worden, aangezien een wedstrijd om 12.00uur toch wel vroeg is. Na deze korte training konden we de voorbespreking alleen maar richten op onszelf. Veel servicedruk, gevarieerd spel en vrijuit spelen. Van de tegenstander wisten we niet veel. De weinige informatie die we hadden waren de uitslagen van de gespeelde wedstrijden, 3 gewonnen en 1 verloren. Dit beloofde een mooie wedstrijd te worden.

Achteraf kunnen we ook zeggen dat het een mooie wedstrijd was. We konden goed mee met het niveau van de tegenstander, trokken onszelf hier aan op en gingen eroverheen. Met onze servicedruk wisten we de tegenstander weg te spelen. Desondanks waren er ook veel foute services, toch cadeautjes voor de tegenstander. Maar na het vele trainen van de side-out vrijdag, wisten we ook hier steeds beter doorheen te komen.

Wanneer er gewisseld werd, konden we elke keer weer het verschil maken. Als team hebben we de wedstrijd gespeeld. Pass goed, verdedigend steeds beter, gevarieerde aanval en natuurlijk onze service! Wat voelde het goed dat vanaf de 2e set ook het publiek mee ging doen.

Setstanden:
25-18, 25-17, 25-23, 27-25

Aankomende zaterdag spelen we om 16.00 uur in Elst tegen Gemini. Dit team staat 1 plek onder ons, dus we hopen op weer een leuke wedstrijd.