Home » Regionaal » Wildwater weekend voor beginners

ULFT – Kanovereniging Het Anker organiseert een minicursus wildwatervaren voor beginners. In twee dagen leren cursisten de kajak kennen en wordt in groepsverband de eerste wildwater rivier afgevaren! De cursus volgen kan ter voorbereiding van een sportieve zomervakantie en om laagdrempelig kennis te maken met de kanosport.

Op zaterdag 8 juli leer je op de Oude IJssel in Ulft de beginselen van het kanovaren van ervaren instructeurs. De volgende dag ga je naar de Erft (Duitsland) en daal je een vermakelijk beginnersgedeelte van de rivier af. Hier ervaar je jouw eerste stroomversnellingen, keerwaters en slalompaaltjes.

Jong en oud (vanaf 10 jaar, met zwemdiploma, én een beetje lef) kan zich opgeven via cursus@rkvhetanker.nl. De kosten van de cursus zijn € 25. Wacht niet te lang! De kanovereniging kan maar een beperkt aantal cursisten voorzien van een boot, peddel, helm, vest en spatzeil.
Vind je het leuk? Dan kun je overwegen lid te worden, de vereniging organiseert vaker leuke uitstapjes. Zo gaat de vereniging van 15 t/m 22 juli naar Oostenrijk om wilde rivieren af te varen.

Wil je meer weten? Lees het nieuwsbericht op onze website: www.rkvhetanker.nl