Home » Eibergen » Workshop ‘Verliefd op jezelf’

EIBERGEN – Tineke(Tien) Lehman haar liefdes bedrijf heet ’10 voor Jezelf’. Tien is zielenbekrachtigster en faciliteert baby, kind en volwassenen naar Ziel en Zelf-Liefde in haar praktijk in Amsterdam of Zandvoort.

Tien geeft graag in Centrum Goud een workshop met de naam `Verliefd op Jezelf`.In de workshop gaat ze uitleggen waardoor je in de nieuwe energie zo makkelijk contact met je Ziel en Zelfliefde kan maken.

Tijdens een liefdevolle buikademhaling sessie begeleidt Tien de deelnemers van hoofd naar hart en van hart naar Ziel. Steeds dieper jezelf openen en openen en toelaten zodat de zelfliefde door je heen kan stromen.Je lichaam vullen met de zoete zachte energie van liefde.Vervolgens gaan we leren om ieders met je Ziel of Hogere Zelf te communiceren. Ze begeleid de deelnemers dan in vijf stappen naar ieders diepste Zielen wijsheid.Je eigen diepste wijsheid zal jou begeleiden naar het punt waarop jij, met een diep gevoel van opluchting, eenvoudigweg kunt rusten in de schatkist van jouw eigen hart en daar de vrijheid vindt waar je naar verlangt.Jouw Ziel laat je schrijven of voelen wat precies goed is voor jou om te weten.Na deze workshop kan je thuis alléén verder gaan met communiceren van je eigen Hogere Zelf.Als je de intense liefde van je ziel voor je mens voelt weet je wat verliefd zijn op jezelf betekent.

Tineke haar site is:  www.10voorjezelf.nl
investering: 55 euro inclusief koffie/thee en biologische lunch
waar: Centrum Goud, Hondevoort 18 Eibergen
opgave:  <a href=”mailto:dinanth@hetnet.nl” >dinanth@hetnet.nl of 0535728526
zondag 4 oktober 2015 van 11 tot 17 uur