4e Grolse Wanten viswedstrijd

GROENLO – Op zondag 20 november wordt de 4e Grolse Wanten viswedstrijd gehouden aan de Grolse stadsgracht. Deze unieke viswedstrijd wordt door de Sociëteit Grolse Wanten in nauwe samenwerking met de Groenlose Hengelsport Vereniging georganiseerd. Deze wedstrijd vormt de afsluiting van het wedstrijdseizoen aan de stadsgracht. Maar tevens een mooie promotie van de Grolse Wanten.

Inschrijving
De inschrijving staat open sinds 1 oktober en men moet zich van te voren wel even opgeven als men mee wil meedoen. Dat kan via grolsewanten@gmail.com . Er wordt gevist op gewicht. Loting om 8.00 uur op het parkeerterrein bij de Emté. Gevist wordt er van 9.00 uur t/m 12.00 uur. Inschrijfgeld bedraagt 10 euro, te voldoen bij de loting.

Ludiek
Dat de Grolse Wanten viswedstrijd uniek is blijkt wel uit het feit dat onder de wedstrijd koffie en een kop snert wordt gereserveerd. En misschien is er nog wel een hart versterkertje. Bij dit serveren wordt er meteen gekeken naar de meest ludiek geklede deelnemer. Deze ontvangt na afloop een mooie prijs hiervoor. Iedereen die Grolse wanten, muts, sjaal eo andere Grolse wanten uitingen aan heeft wordt hiermee beloond met een leuk aandenken.

Een unieke viswedstrijd dus die je niet mag missen. Dus schrijf je snel in.

grolsewanten