19 mei 2024
Home » Sport » BV Grol 1 en 2 houden de punten thuis

BV Grol 1 en 2 houden de punten thuis

192

GROENLO – Op woensdag 16 januari speelde BV Grol 1 tegen Seepaerd BC 2. De uitwedstrijd tegen hen hadden we gelijk gespeeld met een aantal drie setters en spannende wedstrijden, nu hopen dat de thuiswedstrijd in ons voordeel zou zijn.

De heren mochten starten met hun enkel spel, Dennis had een sterke tegenstander en wist deze niet te winnen. Edo speelde een goede wedstrijd en won deze met 21-18 en 21-19. Hierna waren de dames aan de beurt. Sanne kwam niet goed in haar spel en verloor de enkel, Anke wist deze te winnen. Met 2-2 naar de heren en dames dubbel. De heren verloren, de dames wonnen met 21-14 en 21-19. Tussenstand 3-3, op naar de mixen. In tegenstelling tot de uitwedstrijd, waarbij we deze beiden verloren, ging nu de winst in twee spannende wedstrijden naar Groenlo. Eindstand 5-3 voor Grol, met nog twee wedstrijden te gaan staan we op de tweede plaats.

BV Grol 2 speelde tegen Didam. Zij startten met de heren en dames dubbel. De heren verloren deze met 21-15  en 21-13, de dames wonnen deze ruim met 21-2 en 21-10. Hierna de enkels, Maurice en Cindy mochten als eerste. Maurice verloor, Cindy wist deze te winnen. Ook Dave wist zijn enkel te winnen, al had hij hier een derde set voor nodig. Mirian won de enkel met 21-9 en 21-13. Met een voorsprong van 4-2 op naar de mixen. De mix van Maurice en Mirian werd dik gewonnen, bij Dave en Cindy liep het minder goed en zij verloren de mix in een derde set. Eindstand 5-3 voor Grol, waarmee ze met een wedstrijd meer gespeeld, nu op de eerste plaats staan.

Vrijdag 25 januari spelen beide teams tegen LBC in Lichtenvoorde.


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!