Nieuwe naam regionaal vmbo


VORDEN/ZUTPHEN – Het Ulenhofcollege, locatie ’t Beeckland in Vorden, het vmbo van het Stedelijk in Zutphen en de mavo van het Baudartius College gaan vanaf 1 augustus 2019 samen één nieuwe school vormen onder de naam Kompaan College. Eén sterk vmbo waarin het beste van de scholen zit. De naam is donderdagmiddag officieel bekendgemaakt door Paul Hofman, wethouder onderwijs van de gemeente Bronckhorst, op een bijeenkomst in het Stedelijk aan de Wijnhofstraat.

In de twee A’s in het logo zie je duidelijk een brug. Die brug verbindt:
–        De leerlingen en de bedrijven
–        De leerlingen en de maatschappij
–        De leerlingen en hun interesses
–        De leerlingen en hun toekomst

Leren door doen is onze aanpak. We werken daarom samen met mooie bedrijven in onze omgeving. Wat je in het klaslokaal leert, kun je gelijk benutten bij die bedrijven. En daar leer je dan ook weer van. Eigenlijk is de omgeving jouw school. Op het Kompaan College leer je binnen én buiten de school. Dat is niet alleen leuker, maar ook beter voor jouw toekomst.

Twee nieuwe schoolgebouwen
Het Stedelijk en het Baudartius in Zutphen en ’t Beeckland in Vorden gaan verder als één nieuwe school met twee nieuwe vestigingen: één in Zutphen en één in Vorden. Voorlopig blijven de huidige locaties bestaan, maar het doel is om in 2022 de twee nieuwe  locaties te openen.

Er is al een website: www.kompaancollege.nl. Hier kan je je ook inschrijven voor de proeflessen op beide locaties.