Home » Derby voor HV Grol dames 2 tegen HCW

Derby voor HV Grol dames 2 tegen HCW

176

GROENLO – Afgelopen zaterdag stond de derby tegen de dames van HCW op het programma. De dames van Grol begonnen vol energie aan de wedstrijd na de afgelaste wedstrijd van vorig weekend, echter deze energie resulteerde zeker het eerste deel van de wedstrijd niet in punten. HCW kreeg van Grol ruimte om snel te schakelen en de bal richting het doel van keeper Kim te brengen. Hierdoor keken de dames als snel tegen een 4-0 achterstand aan. Grol pepte zich op en wist terug te komen naar 4-4. Het bleef daarna gelijk op gaan. Door de positieve input vanaf de bank en de spelers onderling konden de dames weer grip krijgen op de wedstrijd waardoor het in de rust 10-9 stond in het voordeel van Grol.

De tweede helft zag Grol dat HCW vertraagde, de dames uit Groenlo hadden echter net de juiste energie te pakken. Ze hielden het tempo hoog waardoor er enkele zeer mooie aanvallen gespeeld konden worden. Ook werden er een aantal verdiende penalty’s goed benut. Silke sloot de wedstrijd mooi af met een break out, de eindstand van 15-19 werd genoteerd!