Grolaanhang wil Grol 1- VIOS B. op zondagmiddag


GROENLO – Op zaterdag 8 december wordt de competitiederby Grol 1 – VIOS B. 1 gespeeld. De aanvang is om 19.00 uur op het sportpark Den Elshof in Groenlo!

Naar de derby Grol – VIOS B. wordt vooral binnen de Grolgelederen met gemengde gevoelens uitgekeken. Dit met name vanwege het feit dat beide besturen in onderling overleg hebben besloten om (in dit geval in de maand december) deze wedstrijd te laten plaatsvinden op een zaterdagavond.

De mening van de Grolaanhang is dat het hier niet gaat om een derby als Grol – Longa ’30 en dat de wedstrijd tegen VIOS B., met name omdat deze plaatsvindt in de koude, gure decembermaand (en dat ook nog eens pas om 19.00 uur!) gewoon moet plaatsvinden op de zondagmiddag.

Een en ander was afgelopen zondag onderwerp van gesprek zowel tijdens als na de wedstrijd Grol 1 – SML 1. Daarbij bleek dat er weinig tot helemaal geen begrip is voor deze totaal niet logische omzetting en dat de verwachting is dat er op de zaterdagavond beduidend minder publiek komt dan op de zondagmiddag.