Home » Beltrum » Droge en snelle Lus van Beltrum

BELTRUM – Zondag 21 oktober werd in Beltrum onder een stralende zon de ‘Lus van Beltrum’ verreden. De eerste van twee MTB Veldtoertochten die WTC Keitrappers dit najaar organiseert. De keuze voor de nieuwe datum pakte goed uit, het droge weer en ondergrond zorgden voor een snel en toegankelijk parcours dat voor ieder niveau deelnemer goed te fietsen was. De lovende reacties van de deelnemers sterken de organisatie om op de ingeslagen weg door te gaan.

Met keuze uit afstanden van 30-40-50 en 60 km was het voor iedere deelnemer mogelijk om op eigen gewenst niveau en afstand de tocht te volbrengen. Ruim 400 deelnemers genoten van de vernieuwde route met een mooie klimproef op de Bellegoor en de nieuwe singletracks bij het Kooibos.

Voor de langste afstanden was er via een route over mooie bospaden nog een uitdagende klim naar de Kale berg in Barchem.

WTC Keitrappers bedankt alle deelnemers, vrijwilligers maar ook zeer zeker de landeigenaren die het mogelijk hebben gemaakt om dit te realiseren. Zonder hun medewerking is het bijna niet mogelijk om ook in de toekomst uitdagende en vernieuwde routes aan te bieden.

11 november Lus om Lievelde
Vanuit startplaats Lichtenvoorde zal dan op zondag 11 november de ‘Lus om Lievelde’ worden verreden. Ook hier weer 4 afstanden, met speciale aandacht voor de beginnende fietser. Hiervoor wordt een toegankelijke route van 30 km uitgezet met alle facetten die je van een Veldtoertocht mag verwachten. Voor de meer geoefende fietsers zijn er ook afstanden van 40-50 en 60 km.

Voor meer info zie www.fietssport.nl of www.keitrappers.nl