Feyenoord Clinic voor jeugd jarige S.V. Grol

GROENLO – Op zaterdagmorgen 22 september stonden veel jeugdspelers te trappelen van ongeduld om het veld op te mogen. Een trainingsfeest waar speciaal naar werd uitgekeken. In het kader van het 100-jarig bestaan van de club kwamen trainers van de Feyenoord Soccer School speciaal naar Groenlo om een training te verzorgen.

Voor trainers Coen v/d Hoeven, Mike Obiku, Chaly Jones en Marcel Hartmans was het geen sinecure om een programma te maken voor de 141 kinderen die zich hadden opgegeven voor dit verjaardagsfeest. Het was even puzzelen, maar het resultaat leverde een mooi gevarieerd programma op met oefenstof die ook aan de Feyenoord-jeugd wordt gedoceerd. Om te zorgen dat iedereen volop aan de slag kon, werd de groep in tweeën gesplitst. Het eerste deel van het programma kwam de jongere jeugd aan bod en het tweede deel werd besteed aan de oudere jeugd. Na afloop van de clinic werden als verrassing nog een jubileumshirt en een zaklampje uitgedeeld.

Klik voor meer informatie

Op de parkeerplaats stonden voor de kleinere broertjes en zusjes  een tweetal kermisattracties; een draaimolen en vliegtuigjes. Hiervan werd gretig gebruik gemaakt. Voor de jeugd die niet meedeed aan de clinic, stonden op een ander veld extra activiteiten opgesteld. Er kon worden gekozen uit doelschieten met een snelheidsmeter, Bubblebal, Dartvoetbal, Archery Attack of Panna.

Tevens was deze dag de mogelijkheid om de speciale jubileumbeugel en het (maar liefst drie kilogram zware) kleurrijke jubileumboek op te halen.