Promotie aanstaande voor s.v.Grol dames 1!

GROENLO – Zondag 10 april was er voor dames 1 van s.v.Grol de eerste mogelijkheid om de promotie binnen te halen. Er wordt het hele seizoen al serieus meegedaan om de ‘tweede-plaats’. Doordat Hoeve Voortuit twee klasses lager is gaan spelen zijn zij uitgesloten van het kampioenschap, zij zullen nummer 1 worden maar de nummer 2 gaat er vandoor met de promotie/het kampioenschap!

Om 11:45 uur werd er op sportpark Den Elshof in Groenlo afgetrapt om te spelen tegen DEO uit Borculo, onder leiding van de heer P. Pos. S.v.Grol speelde de eerste helft verzorgd voetbal waarbij veel kansen werden gecreëerd. Er werd helaas deze eerste helft vergeten te scoren, een bal op de lat, paal en over maakte dat de ruststand 0-0 bleef.

In de tweede helft werd het harde werken dan eindelijk beloond. In de 70ste minuut bereikte Saimi met een mooie pass Kelly, die na een counteractie de 1-0 wist binnen te schieten. Vervolgens viel ook de 2-0, een mooi afstandsschot van Laura. SV Grol bleef veel kansen houden maar heeft de score helaas niet verder kunnen uitbreiden. Toen de 2-1 viel leek het nog even spannend te worden, dit doelpunt viel uit de rebound op een genomen vrije trap. Echter heeft ons elftal voldoende veerkracht getoond door het initiatief weer over te nemen en te blijven voetballen.
Een spannende maar vooral mooie 2-1 zege!

Doordat concurrent Ratti (Kranenburg) heeft gewonnen zouden zij in theorie nog op hetzelfde aantal punten kunnen komen als ons. Echter spelen zij aanstaande vrijdag tegen Hoeve Voortuit. Wanneer zij punten laten liggen is de promotie voor SV Grol dames 1 een feit!

Na de wedstrijd hebben wij onze shirtsponsor Martin Geessinck van Office Organisatiemiddelen BV uit Varsseveld nog even in het zonnetje gezet.
Dit succesvolle seizoen wordt natuurlijk mede bereikt door het mooie tenue!

Graag nodigen wij jullie uit op zondag 17 april op sportpark ‘t Haantje in Neede. Wij spelen dan tegen Neede dames 1, mogelijk al als gepromoveerd en anders spelen we om de winst voor de promotie!