26 april 2024
Home » GROL E2 – ERIX E1

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

Afgelopen zondagochtend vond de wedstrijd tussen Erix Lichtenvoorde E1 en Grol E2 plaats. De meiden van de E2 hadden er veel zin in en begonnen de wedstrijd vol goede moed! Echter maakte Erix al vlot een aantal doelpunten. De meiden en jongens van Erix hielden een vlot tempo in de wedstrijd. Daarnaast waren de spelers een kop groter dan enkele spelers van Grol. Grol hield echter wel de moed er in. Jasmijn stond de eerste helft van de wedstrijd in het doel en ondanks het feit dat er vele tegengoals kwamen, waren er zeker twee hele mooie reddingen. Kijkend naar het spel zien we dat Erix in een vlot tempo de bal naar het goal weet te krijgen, veel schijnbewegingen toepast waardoor ze de meiden te snel af waren.

In de rust werden er wat tips gegeven door de coaches: laag in het doel gooien, vaker proberen om een bal richting het doel te gooien en niet te ver uitlopen in verband met de vele schijnbewegingen van Erix. Grol begint de tweede helft sterker. Ditmaal staat Diede in het goal en zij weet ook vele ballen tegen te houden. Het team speelde in een hoger tempo. Lauren weet met een schot op het doel de bal net niet het doel in te krijgen maar door een fout van de keeper halen de meiden dan toch het eerste puntje binnen, gelukkig! Dit geeft vertrouwen! Een aantal minuten later krijgt Lot R. ook nog een mooie kans op een doelpunt, maar deze wordt helaas door de keeper weggetikt. De meiden van Grol E2 laten de tweede helft een sterker spel zien, dit biedt weer kansen voor volgende week, als de meiden naar Arnhem moeten. Na de wedstrijd is het tijd voor de shoot-outs, waarbij de meiden laten zien echt in staat te zijn om mooie doelpunten te maken!