18 april 2024
Home » Sport » Grol HV DS1 – Olympia HGL DS2

GROENLO – Zaterdag 14 december stond de laatste thuiswedstrijd van 2019 voor dames 1 van handbalvereniging Grol op het programma. Ze speelden tegen Olympia HGL, een team uit Hengelo(O) met slechts een punt minder dan HV Grol in de ranglijst. De Kanjer van de week, een jeugdspeelster, maakte het openingsdoelpunt.

Na ongeveer 20 minuten spelen kwam een speelster van HV Grol, tijdens een aanval, ongelukkig ten val. Hierna werd, in samenspraak met de tegenstander en scheidsrechter, besloten de wedstrijd te staken. Op het moment van staken was de stand 5-11. Helaas een vroeg en zeer vervelend einde van de eerste helft van het seizoen.

Na enkele weken rust zal dames 1 zaterdag 4 januari weer in actie komen tegen Langeveen 1 uit Geesteren, in sporthal Den Elshof.