Home » Groenlo » H.V. Grol DS2 – Bentelo DS4

GROENLO – Op zaterdagavond stond voor dames 2 van handbalvereniging Grol de wedstrijd tegen Bentelo op het programma. De vorige pot tegen Bentelo verliep stroef en werd met moeite in het voordeel van HV Grol afgesloten. Gedreven om ook deze pot weer met winst af te sluiten kwamen de dames het veld op. Helaas bleek in de eerste helft dat ook deze keer Bentelo veel weerstand bood.

Door de defensieve verdediging van Bentelo had HV Grol moeite om hun cirkelloper of hoekspelers vrij te spelen. Door enkele mooie schoten uit de tweede lijn kon de aansluiting behouden blijven en werd de rust ingegaan met een 11-11 gelijkstand.

Na een flinke peptalk werd er gestart aan de tweede helft, Bentelo liet een paar snelle aanvallen zien waardoor zij enkele punten konden uitlopen. Maar gelukkig voor de thuisploeg wist Inge met 4 doelpunten op een rij de stand weer om te buigen tot een voordeel voor de Grolse dames. Door knap keeperswerk aan de zijde van HV Grol en fraaie schoten op het Bentelose goal konden ze de voorsprong verder uitbouwen en werd de wedstrijd afgesloten met een fraaie eindstand van 24-16.

Zondag 5 februari spelen ze een uitwedstrijd tegen ZVBB ’21 in Almelo.