Henk Geurkink wint opnieuw de 50+ viswedstrijd


Bestel een leuke puzzel met de foto van het Grols kanon.

– 30 stukjes. 26x18cm, materiaal: glanzend hardboard
– 96 stukjes. 36x25cm, materiaal: glanzend hardboard
– 500 stukjes. 54x40cm, materiaal: karton

GROENLO – De bekende Grolse sportvisser Henk Geurkink is opnieuw winnaar geworden van de 50+ viswedstrijd die op woensdag 17 juni 2015 werd gehouden aan de Grolse stadsgracht. Een paar weken eerder op 3 Juni wist Henk Geurkink zich ook al naar een eerste plek te vissen.

Wedstrijdparcours
Wedstrijdleider Henk Migchielsen had weer een prachtig parcours uitgezet langs de Houtwal en de Kanonswal. Ditmaal deden er maar liefst 23 enthousiastelingen mee aan deze leuke wedstrijd. De loting had een vlot verloop en al snel konden de vis stekken worden opgebouwd. Om 14.45 uur gaf Henk Migchielsen het beginsignaal en kon er naar harte lust gevist worden.

De verwachtingen waren niet echt hoog gespannen want de wind stond al weken in de verkeerde hoek. Maar grote spelbreker die middag was de toch wel behoorlijke harde wind waardoor het aas niet rustig aangeboden kon worden.

Op het stuk op de Houtwal was het behoorlijk slecht en op de Kanonswal werden al snel de eerste vissen binnen gehaald. Hier zaten Henk Geurkink, Horst Zimmerman en Erik Mentink naast elkaar en zij vingen wel behoorlijk wat vis. Maar het was ‘klein spul’ zoals een deelnemer het treffend verwoorde.

Om 18.00 uur klonk het eindsignaal en kon de balans worden opgemaakt. Uiteindelijk bleek Henk Geurkink met 710 gram de winnaar.

Uitslag 3e 50+ wedstrijd.
1) Henk Geurkink 710 gram
2) Horst Zimmerman 510 gram
3) Erik Mentink 470 gram
3) R. Thiel 470 gram
5) Rick van Koot 405 gram

Wedstrijdkalender
. 28 Juni 3e wedstrijd Grachtencompetitie
. 5 Juli grote jeugdviswedstrijd (Kloostertuin)
. 28 Juli 1e Vakantiewedstrijd
. 4 Augustus 2e Vakantiewedstrijd
. 8 Augustus Open wedstrijd om het Grolse kanon
. 11 Augustus 3e Vakantiewedstrijd

De inschrijving voor de grote wedstrijd om het Groenlose kanon is inmiddels gestart. Dit kan uitsluitend via: opengroenlose@visseningroenlo.nl