29 april 2024
Home » Groenlo » NK Beachhandball Biddinghuizen

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Op 27 juni spelen leden van handbalvereniging Grol op het NK Beachhandball in Biddinghuizen. Ze moeten nog even snel het clublied “FF LEKKER BALLEN” uit het hoofd zodat ze in Biddinghuizen zullen weten dat HV Grol is geweest, staat er op de website van www.hvgrol.nl te lezen.

<

div class=”text_exposed_show”>

“Graag tot ziens op 27 juni a.s. in Biddinghuizen, dan kun je live zien hoeveel spanning en sensatie deze sport geeft”, aldus de HV Grol.

Rabobank coöperatiefonds
Door mee te doen aan Rabobank coöperatiefonds willen HV Grol, vv Grol en SV Grol een Beachveld aanleggen op Den Elshof. Het project bestaat uit de aanleg van een beachveld op sportpark Den Elshof met als doel uitbreiding van de sporttak. Het beachveld zal bestemd zijn voor alle leden en overige belangstellenden. Hiermee willen ze bereiken dat sporten het hele jaar door beoefend kunnen uitvoeren. Stemmen op dit project kan door hier te klikken