Heren 5 GTC Kampioen


GROENLO – Aangezien de heren Bram, Robin, Patrick, Christian, Gijs en Rick van GTC 5 pas voor het tweede jaar competitie spelen waren de verwachtingen vooraf niet al te hoog gespannen.

Na de eerste twee wedstrijden relatief eenvoudig gewonnen te hebben groeide het zelfvertrouwen en ontstond er een gevoel dat een kampioenschap wel degelijk tot de mogelijkheden behoorde. Dit was ook zeker aan Emiel te danken, die bijna elke wedstrijd present was en zich moeiteloos aan het niveau van heren 5 aanpaste.

Met nog twee speeldagen te gaan konden de mannen op bezoek bij de Koem in Geesteren het kampioenschap reeds binnenhalen. Gijs, Emiel, Arjan en Rick reisden naar Geesteren af om de klus te klaren. Resultaat een 6-0 overwinning en een dik verdiend kampioenschap! Dit werd uiteraard samen met de tegenstander groots gevierd!

Afgelopen zaterdag diende er toch voor de formaliteit nog een wedstrijd tegen Varsseveld, de nummer twee in de competitie, gespeeld te worden. Als kersverse kampioen waren de mannen het aan hun stand en aan hun supporters verplicht om ook deze wedstrijd te winnen. Emiel en Gijs wonnen hun enkel vrij makkelijk, terwijl Chris en Rick een tiebreak in de derde set nodig hadden om hun enkelpartij naar zich toe te trekken.
Nadat de eerste dubbelpartij ook werd gewonnen waren de heren van Varsseveld de wanhoop nabij. Robin en Emiel lieten zien ook een sociale kant te bezitten en verloren vervolgens de tweede dubbelpartij.

Einduitslag 5-1.

Woensdag groen jongens 1 6-0 gewonnen van Ruurlo
Woensdag groen meisjes 1 team 4-2 verloren van Borculo
Woensdag groen meisjes 2 team 6-0 gewonnen (afzeggen Doetinchem)

Zaterdag meisjes 1 Niet gespeeld
Zaterdag meisjes 2 Niet gespeeld
Zondag jeugd landelijk meisjes 1 Niet gespeeld
Zondag jeugd landelijk meisjes 3-3 tegen Luctor et Emergo (Almelo)
Zondag jeugd 4e klasse jongens 3-3 tegen Varsseveld (Kampioen !!) Jongens t/m 17 jaar. Ongeslagen kampioen. Een spannende competitie dag op de Blanckenborg. Tegen Varsseveld. Na twee gewonnen enkels dachten we dat we er waren, maar moesten toch nog even een dubbel winnen. We kregen het niet cadeau. Maar het is toch gelukt. Zenuwslopend voor het grote scala aan publiek dat was mee gekomen. Naderhand de huldiging met champagne.