30 april 2024
Home » Sport » HV Grol DS2 – D.S.V.D. DS3

GROENLO – Afgelopen zaterdagavond stond de laatste handbalwedstrijd van dit seizoen op het programma van DS2. De dames zijn thuis nog ongeslagen dit seizoen en zo wilden ze het seizoen ook graag afsluiten. De uitwedstrijd tegen DSVD werd echter nipt verloren. HV Grol wist dat ze voor deze 2 punten moest gaan knokken.

De thuisploeg opende de score, maar DSVD wist daar meteen op te antwoorden. Het werd een wedstrijd die gelijk op ging, waarbij de dames van HV Grol door veel tijdstraffen vaak met een man minder moesten spelen. Met een kleine voorsprong van 11-9 gingen ze de rust in.

De tweede helft begonnen de dames slordig, er was veel balverlies en er werden geen doelpunten gemaakt wat er voor zorgde dat ze zelfs tegen een achterstand aankeken. HV Grol gaf niet op en met een aantal snelle aanvallen en een belangrijke, goed benutte penalty liepen de dames uit naar 3 doelpunten verschil.

De laatste paar minuten werd het toch nog spannend, maar de verdediging stond als een huis. De wedstrijd eindigde in een verdiende 19-18 overwinning, met daardoor een mooie tweede plek in de competitie voor dames 2 van HV Grol.