Home » Groenlo » Jeugd HV Grol bijna klaar voor nieuw seizoen.

Jeugd HV Grol bijna klaar voor nieuw seizoen.

177

GROENLO – In het weekend van 4 oktober begint het nieuwe handbalseizoen weer. Om goed de wedstrijden te kunnen beginnen zijn er een aantal afwisselende activiteiten opgezet

Op vrijdag 11 september is er van 17.00 tot 18.00 uur bij Den Elshof een ‘Open Training’ voor de E- en F-jeugd, waar alle kinderen van Groenlo en Zwolle van 5 tot 10 jaar voor uitgenodigd zijn. “We gaan die middag op een speelse manier kennismaken met de handbalsport”.

Op zondag 6 september wordt wederom het jaarlijkse septembertoernooi georganiseerd. Het is een gezellige manier om te wennen aan de nieuwe teams door een aantal korte wedstrijden te spelen tegen teams uit de regio.

Doordat landelijk de E-jeugd nieuwe spelregels gaat hanteren komt er op vrijdag 25 september een, door de Nederlands Handbal Verbond, gegeven speluitleg. Interessant voor zowel de spelers als ook ouders, trainers, coaches en jeugdscheidsrechters. Er is een nieuwe spelwijze ontwikkeld, die de basis legt voor een betere ontwikkeling van de kinderen én aansluit bij de handbalvisie van nu. Het motto is: ‘Spelplezier voorop’.

Om de jeugdteams optimaal samen te kunnen laten presteren is er op zondag 20 september voor elk team een teambuildingsactiviteit met een gezamenlijke afsluiting van alle jeugdteams bij elkaar. “We oefenen die dag met samenwerken en overleggen”.

Alle activiteiten zijn gericht op een sportief handbalseizoen 2015-2016. Aan de voorbereidingen zal het niet liggen. Heb je zin om mee te spelen, kom gerust kijken bij trainingen in de sporthal op sportpark Den Elshof of kijk op www.hvgrol.nl.