Home » Sport » Keiloop in Meddo

MEDDO – Op maandag 26 december 2016 organiseert Sportclub Meddo voor de 32e keer de Keiloop in Meddo (gemeente Winterswijk). Een prestatieloop die elk jaar meer deelnemers trekt, vorig mocht Sportclub Meddo 550 deelnemers verwelkomen. Tot ver buiten de regio en uit de Duitse grensstreek komen elk jaar meer deelnemers naar Meddo om aan 1 van de 5 afstanden deel te nemen, van 1 kilometer voor de jeugd tot de halve marathon voor de getrainde hardloper.

Na 31 jaar vol overgave de Keiloop te hebben georganiseerd, heeft Geert ten Dolle het stokje overgedragen. In Sandra Wassink, Joyce Westhoff, Bernice Overkamp en Martijn Kolsté heeft Geert een nieuw, enthousiast team gevonden om dit succesvolle evenement voort te zetten.

Voor het eerst dit jaar hebben deelnemers de mogelijkheid zich vooraf in te schrijven middels deze link: Inschrijven Keiloop.

Tevens wordt er dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van digitale tijdregistratie, elke deelnemer krijgt een chip op één van de schoenen waarmee de gelopen tijd nauwkeurig geregistreerd wordt.

9