Keitrappers MTB tocht

LICHTENVOORDE – Dit najaar organiseert WTC Keitrappers weer 2 MTB Veldtoertochten met keuze uit afstanden van 30-40-50 en 60 km. Op zondag 21 oktober is er vanuit startplaats Beltrum de Porskamp Installatie Techniek “LUS VAN BELTRUM”

De Lus van Beltrum is een van de oudste MTB Veldtoertochten van de Achterhoek. Bekend om zijn uitdagende singletracks en elk jaar vernieuwde route. Ook dit jaar zijn onze routeplanners er weer in geslaagd een vernieuwde en uitdagende route aan te bieden voor alle afstanden. Zo zal o.a. de voormalige vuilstort “De Bellegoor ”worden aangedaan en zijn er richting Barchem en Ruurlo weer enkele nieuwe onbekende bospaden en doorsteken gevonden. Op alle afstanden is er halverwege de tocht een goed verzorgde pauzeplek met sanitair en technische servicepost.

NTFU Extra Goed Geregeld
In 2016 en 2017 zijn de toertochten van de Keitrappers beoordeeld door de NTFU op de thema’s organisatie, communicatie, route en aanduiding, natuur en milieu en veiligheid. De tochten voldoen aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen de Keitrappers het keurmerk “NTFU Extra Goed Geregeld”

Vanuit startplaats Lichtenvoorde zal dan op zondag 11 november de “Vishandel Bomers Veldtoertocht” worden verreden.