Home » Archief » Kramp Overhandigt Cheque aan Kanjers voor Kanjers na Succesvolle Hardloopwedstrijd

Kramp Overhandigt Cheque aan Kanjers voor Kanjers na Succesvolle Hardloopwedstrijd

875

VARSSEVELD – De heer Hans Scholten Van Kramp, heeft afgelopen week een cheque overhandigd aan Henriëtte Brethouwer, vertegenwoordiger van Kanjers voor Kanjers. Deze financiële bijdrage is het resultaat van de Kramp-run, een jaarlijks terugkerend hardloopevenement in Varsseveld.

Elk jaar verzamelen deelnemers van diverse leeftijdscategorieën zich aan de startlijn van dit evenement, sommigen met als doel een persoonlijk record te vestigen, terwijl anderen deelnemen om het gemeenschapsgevoel te versterken. Het evenement van dit jaar had een bijzondere focus: personen met behulp van hulpmiddelen, zoals framerunners, konden eveneens deelnemen. Dit initiatief ondersteunt de missie van Kanjers voor Kanjers om jongeren met een beperking hulpmiddelen te bieden, zodat ze actief kunnen deelnemen aan gemeenschapsactiviteiten.

De gegenereerde opbrengst zal door Kanjers voor Kanjers worden gebruikt om jongeren te ondersteunen en hen de kans te geven om deel te nemen aan activiteiten binnen de gemeenschap.

Bron(nen) & Afbeelding(en)