Foto: |

Bronckhorst zoekt kampioenen

BRONCKHORST – Ook dit jaar wil de gemeente Bronckhorst haar sportkampioenen huldigen. Ondanks dat door corona wellicht verschillende kampioenschappen geen doorgang vonden, willen we hen die dit jaar wel een kampioenschap behaalden graag in het zonnetje zetten. Inwoners die een persoon of club kennen die het afgelopen jaar kampioen geworden is op sportief gebied kunnen dit vóór 15 december a.s. doorgeven aan de gemeente. De huldiging is tijdens de nieuwjaarreceptie van de gemeente op 12 januari. Hoe de receptie eruit gaat zien is nog niet bekend en hangt af van de coronasituatie.

De huldiging van de kampioenen is een blijk van waardering van de gemeente aan haar inwoners voor hun bijzondere prestatie. Om geen kampioenen over te slaan, wordt de medewerking van inwoners gevraagd. Personen of clubs kunnen worden aangemeld als zij voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • de persoon of club is afkomstig uit Bronckhorst.
  • de persoon of club heeft een eerste, tweede of derde prijs behaald tijdens een nationaal, Europees- of wereldkampioenschap.
  • het kampioenschap moet erkend zijn door een (landelijke) bond.
  • de prestatie moet door de persoon of club zelf verricht zijn, de eigenaar van bijvoorbeeld een rashond of bijzondere vogel komt niet in aanmerking.

Een kampioenenaanmeldingsformulier is online in te vullen via www.bronckhorst.nl/kampioen


Dit bericht is 554x gezien