21 april 2024
Home » Groenlo » Nog twee teams en dan is het deelname veld bekend Marveld toernooi

Nog twee teams en dan is het deelname veld bekend Marveld toernooi

7358

GROENLO – Op vrijdag 24 maart heeft het Internationaal Marveldtoernooi de eerste twee voetbalteams bekendgemaakt die zullen deelnemen aan het 33ste Internationale Marveldtoernooi onder de 15 jaar. Dit jaar was de presentatie anders dan voorgaande jaren, omdat deze niet plaatsvond in het sportcafé op sportpark Den Elshof, maar online werd gepresenteerd.

De organisatie van het Marveldtoernooi onthulde dit weekend eerste twee deelnemende teams via een filmpje, waarin de teams te zien zijn. De teams die bekend zijn gemaakt zijn: s.v. Grol, FC Barcelona (Spanje), FC Twente / Heracles, Anderlecht (België), Bayer 04 Leverkusen (Duitsland), PSV, Feyenoord, Palmeiras (Brazilië), Ajax, Manchester United, Fenerbahce en Red Bull Bragantino. Er zullen in totaal twaalf voetbalclubs deelnemen aan het toernooi.

Het Marveldtoernooi zal op 2, 3 en 4 juni 2023 plaatsvinden op Sportpark Den Elshof in Groenlo. Meer informatie over het toernooi en de deelnemende teams is te vinden op de website van het Marveldtoernooi: https://marveldtournament.com.

Bron(nen) & Afbeelding(en)