Micky Morssinkhof scoort in eigen huis

VRAGENDER – Een dag na haar 23e verjaardag heeft Micky Morssinkhof zichzelf op een verlaat verjaardagscadeau getrakteerd op haar eigen concours. Ze won woensdagavond op de openingsdag van de tweede week van Jumping de Achterhoek De Pluijmers Hinderniss Prijs op 1.35m niveau met Elianca (v. Carthino), waarmee ze op Jumping Zwolle ook al twee internationale rubrieken won.

Steven Veldhuis snelde naar de tweede prijs op Grandia’s Elima (v. Spartacus), voor Beau Schuttelaar op Falou (v. Arthos R).

In de ochtend rubrieken ging de 1.30m Ten Damme Prijs naar de Finse Jenny Heinekamp op Agossi (v. Heartbreaker). Emily Akverdev uit Rusland won de 1.20m rubriek, voor Enola Mulder op Alexia de Sud.

Jumping de Achterhoek heeft donderdag vier internationale rubrieken op het programma staan, waaronder de 1.40/1.45m Big Tour om 19.30 uur met deelnemers als Rolf-Göran Bengtsson (Zweden), Philipp Weishaupt (Duitsland), Eiken Sato (Japan), Harry Allen (Ierland) en Nederlandse toppers zoals Gerco Schröder, Albert Zoer, Doron Kuipers, Willem Greve en Bart Bles.


Bron: streekgids.nl
Foto: Digishots


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.