Home » Sport » Moeizame winst voor HV Grol Dames 2

Moeizame winst voor HV Grol Dames 2

181

HAAKSBERGEN – Zondag 7 januari stond voor Dames 2 de uitwedstrijd tegen Stormvogels Dames 3 op het programma. In een koude sporthal in Haaksbergen begon de wedstrijd voor Grol erg moeizaam. Stormvogels opende de wedstrijd met een mooi doelpunt vanaf de cirkel en een goed benutte 7 meter. Grol kreeg op de één of andere manier de wedstrijd nog niet onder controle. Er werd wel op doel geschoten, maar de bal wilde er niet in. Na 20 minuten spelen stond er slechts 4-1 op het scorebord. Gelukkig voor Grol scoorde Stormvogels ook niet veel en ging het bij Grol daarna beter lopen. Kort voor rust maakte keepster Sandra een misstap waardoor het even leek dat zij de wedstrijd niet meer uit kon keepen. Veldspeelster Lynn nam daarom het doel over en wist de ballen van Stormvogels allemaal te pakken. Een mooie prestatie. En doordat Grol nog een paar doelpunten wist te maken gingen de dames de rust in met een stand van 5-6 in het voordeel van Grol.

Na rust kon Grol het spel doorzetten. De blessure van keepster Sandra bleek mee te vallen en gelukkig kon zij weer binnen de lijnen komen om het doel te verdedigen. Stormvogels maakte nog wel enkele mooie doelpunten, maar het was Grol die in de tweede helft de regie over de wedstrijd op zich nam. Tien minuten voor het einde stond er een stand van 10-12 op het scorebord. Het dubbeltje kon nog alle kanten op vallen. Gelukkig wist Grol door hard werken de verdediging dicht te houden en zelf nog een paar mooie doelpunten te maken. Ondanks dat het een moeizame wedstrijd was, wist Grol met 12-17 te winnen en gingen de twee punten mee naar Groenlo.