Monsterzege voor A1-jeugd HV Grol


Bestel een leuke puzzel met de foto van het Grols kanon.

– 30 stukjes. 26x18cm, materiaal: glanzend hardboard
– 96 stukjes. 36x25cm, materiaal: glanzend hardboard
– 500 stukjes. 54x40cm, materiaal: karton

Grol DA1 – OBW DA2 (34-12)

GROENLO – De eerste thuiswedstrijd in het nieuwe jaar. De meiden van Grol waren er op gebrand om te winnen en het liefst met een groot verschil. Het doelsaldo moest omhoog. Als er namelijk gewonnen wordt van de nummer één, over twee weken dan kunnen ze bovenaan komen. Een mooi uitgangspunt, maar ook een lastige.

De wedstrijd begon een kwartier later, omdat er nog een volleybalwedstrijd moest worden uitgespeeld. De meiden kwamen goed uit de startblokken en ze stonden bij rust voor met 16-6. Na rust werd snel weer gescoord, maar toen kwam er een periode van 7 minuten waarin het doel niet gevonden werd.
Na een paar goede wissels kwamen ze weer op stoom en heeft het publiek een groot aantal mooie aanvallen gezien. Snelle breaks afgewisseld met het goed aanspelen van de cirkelloper.

Uiteindelijk leidde dit tot een grote overwinning van 34 -12. De meiden liggen nog steeds op koers voor een eventueel kampioenschap. Zaterdag 19 januari spelen ze uit tegen Reehorst, hopelijk nemen ze dan de punten mee naar Groenlo.