Hardwerkend HV Grol DS2 neemt punten mee

Combinatie ‘64 DS3 – HV Grol DS 2 (12-22)

GROENLO – Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Combinatie ‘64 dames 3 tegen HV Grol dames 2 op het programma. De wedstrijd kwam langzaam op gang. Dit kwam doordat beide teams weinig tempo in het spel hadden.

Combinatie ’64 opende de stand met 1-0. Kort daarna volgde een goal van Grol. Grol had de verdediging goed dicht. Ook had de keepster goede reddingen waardoor Grol met tempo de aanvallen kon spelen. Er werden mooie doelpunten gemaakt en de ruststand was 4-8.

In de rust vertelde de coaches dat ze tevreden waren over het spel, maar dat het tempo hoger moest en de doelpogingen zuiverder. Met deze tips gingen de dames van Hv Grol de tweede helft goed van start. Een aantal mooie breakouts volgden. Ook bij de tegenpartij ging het tempo omhoog waardoor er meer gescoord werd. Door een aantal mooi uitgespeelde aanvallen en door hard werken als een team resulteerde dit in een winst van 12-22 in het voordeel van Grol.

Volgende week speelt dames 2 wederom een uitwedstrijd. Deze keer tegen de Stormvogels in Haaksbergen op zondag 20 januari om 13.40 uur.