Nationale Boerengolfdag


LIEVELDE – Net als zwemmen kan de Boerengolfsport het hele jaar door en door iedereen worden beoefend. Echter zodra het eerste mooie lenteweer zich aankondigt, krijgen we er echt weer zin in. Op zaterdag 28 maart staan verschillende boerenerven in het teken van de start van het Boerengolfseizoen en ook bij Kaasboerderij Weenink in Lievelde zijn bezoekers van harte welkom. Tijdens deze Nationale Boerengolfdag kunnen bezoekers met 50% korting op Boerengolf kennis maken met deze ongekende populaire en snel groeiende buitensport. De Boerengolfbaan bij Kaasboerderij Weenink is 28 maart vanaf 9.30 uur open.

Een groot aantal Boerengolfbanen in Nederland zijn op deze laatste zaterdag van maart geopend.

In het jaar 2015 vieren we het 15 jarige jubileum van Boerengolf! Het is al ruim 15 jaar geleden dat het spel Boerengolf bedacht is en verder is ontwikkeld. Inmiddels wordt Boerengolf ook als sport beoefend en zijn er 200 Boerengolfbanen in binnen- en buitenland.

Naast Boerengolf kunt u bij Kaasboerderij Weenink ook terecht voor een lekker kopje koffie in het voorjaarszonnetje op het terras! Kinderen vermaken zich prima met een kijkje op de boerderij, kalfjes aaien, grote Airtrampoline en zandbak. Natuurlijk is deze dag onze Landwinkel ook gewoon geopend en kunt u alvast uw lekkernijen voor Pasen in huis halen!

Begint het voorjaar bij u ook te kriebelen? Kom dan genieten van een dagje uit op de boerderij! Meld u aan bij Kaasboerderij Weenink in Lievelde en u krijgt 50% korting op de entree van Boerengolf!

Op www.boerengolf.nl vindt u meer informatie over de deelnemende Boerengolfbanen en de sport. Bevalt Boerengolf dan kunt u zich met uw team inschrijven voor de Boerengolfcompetitie, deze start in verschillende regio’s op zondag 12 april.

De Nationale Boerengolfdag is een initiatief van de Vereniging van Boerengolfbaaneigenaren, de VBG.