26 april 2024
Home » Groenlo » Prima resultaat voor A-jeugd 1 HV Grol

Prima resultaat voor A-jeugd 1 HV Grol

166

ANGEREN – De eerste wedstrijd na de verplichte carnavalsbreak uit in Angeren. Het team dat in onze competitie het verste rijden is

HV Angeren DA1 – HV Grol DA1 (8-19)

ANGEREN – De eerste wedstrijd na de verplichte carnavalsbreak uit in Angeren. Het team dat in onze competitie het verste rijden is vanuit Groenlo. De meiden vertrokken zaterdag rond 17.00 uur, met slechts twee wissels in plaats van vier, uit Groenlo. Het belang van de wedstrijd met slechts één punt voor op de nummer twee en slechts twee wissels was dus weer groot.

De meiden van Grol zaten vanaf het begin goed in de wedstrijd. Na 10 minuten stond het 0-5 op het scorebord. De aanvallen van Angeren mochten wel erg lang duren, tijdspel werd niet toegepast, maar dat deerde de meiden niet. Ondanks de beperkte mogelijkheid om te wisselen, waren er toch veel snelle aanvallen en konden de meiden de rust in met een 4-11 voorsprong.

De tweede helft begon weer goed. De meiden gingen met dezelfde voortvarendheid verder met het uitbouwen van de voorsprong. Helaas scoorde Grol nog maar 8 keer, maar Angeren kwam de tweede helft ook niet verder dan 4 doelpunten. Verdedigend zat het helemaal goed. Een eindstand van 8-19 was een prima resultaat. Voor de komende drie wedstrijden was dit mooie opsteker.

Aankomend weekend spelen de meiden van de A1-jeugd zondag in Sporthal Den Elshof.