Redelijke vangsten tijdens 1e 50+ viswedstrijd


GROENLO – Woensdag 1 juni werd alweer de 1e zogenaamde 50+ wedstrijd gehouden. Aan deze wedstrijd mogen alleen vissers meedoen die Abraham of Sarah hebben gezien, het is verder wel een open wedstrijd want je hoeft geen lid van de GHV te zijn.

Om 13.45 uur was het verzamelen bij de Mailiebaan om te loten en te horen waar nestor Henk Migchielsen het parcours dit keer had uitgezet. Er waren 11 deelnemers aanwezig, niet slecht gezien de slechte weersvoorspelling voor deze middag, en die kregen van Henk te horen dat er aan de Houtwal gevist zou gaan worden. Nadat de loting was geweest vertrokken de deelnemers richting de Houtwal.

Omdat iedereen voor het geplande aanvangstijdstip al klaar was met opbouwen werd besloten om een kwartier eerder te starten met de wedstrijd en er werd wel besloten om door te gaan tot 18.00uur.

Al snel werden de eerste visjes gevangen en er werd al snel duidelijk dat de winnaar dicht bij de Wilhelminabank zou zitten omdat daar meer vissen werden gevangen dan aan de andere kant richting Het Ravelijn maar de vissers die op het middenstuk hadden geloot hadden pech want daar lukte het niet om de vis aan te schubben te komen en hier werd dan ook maar zeer weinig vis gevangen. Bij de Wilhelminabank werd wel geregeld vis gevangen door met name Leo te Koppel en dhr. Timmerije uit Borculo. Uiteindelijk was het dhr. Timmerije die zijn kopstek optimaal benutte en met 855 gram zich de winnaar mocht noemen van deze wedstrijd op de voet gevolgd door Leo te Koppel met 805 gram.

Uitslag;
1 dhr Timmerije 855 gram
2 Leo te Koppel 805 gram
3 Gerrit Oosterholt 375 gram
4 Aloys Koppelman 325 gram

De volgende wedstrijd zal op woensdag 15 juni plaatsvinden en dan is het weer om 13.45uur verzamelen en loten op de Maliebaan.