Home » Sport » Sinterklaas kindermiddag op Jumping de Achterhoek

Sinterklaas kindermiddag op Jumping de Achterhoek

267

Gek op kleuren, knutselen, speuren en mooie paarden? Kom dan zaterdagmiddag 3 december naar de gratis kindermiddag op het Paardensportcentrum Lichtenvoorde. De pieten hebben ons laten weten dat zelfs Sinterklaas weer naar Vragender komt om een bezoek te brengen aan de kindermiddag!

Op donderdag 1 december gaat het internationaal springconcours voor jeugdruiters van start, dus er is van alles te zien op dit evenement. Voor kinderen is op zaterdag een gevarieerd programma van van 13.30 tot 17.00 uur. “We hebben een grote tafel waar ze kunnen knutselen, ze mogen een kijkje nemen in de internationale paardenstallen van Jumping de Achterhoek en er is een Meet and Greet met een bekende ruiter, zodat je alles kan vragen wat je wil weten”, vertelt Wendy Scholten namens de organisatie.

Wist je dat je ook gratis kan ponyrijden van 14.30 tot 16.30 uur? Stal ‘t Mensink uit Winterswijk komt met hun super populaire pony’s Sjimmy en Portos naar Vragender. Met de speurtocht die is uitgezet kun je een echte speurtochtdiploma halen.

“De entree is gratis, dus neem al je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes mee en dan gaan we er met zijn allen een leuke middag van maken.”

Adres: Paardensportcentrum Lichtenvoorde, Weijenborgerdijk 34, Vragender

Bron(nen) & Afbeelding(en)