Sponsorcontracten getekend bij S.V. Grol


GROENLO – Afgelopen weekend werden door Bas Wallerbosch namens Albert Heijn Wallerbosch, Bob Rouwmaat van de Rouwmaat Groep en Hans Scheinck namens de s.v. Grol hun handtekening onder de nieuwe sponsorovereenkomst gezet.

Albert Heijn Wallerbosch hoofdsponsor
Albert Heijn Wallerbosch is sinds 1 juli 2019 de nieuwe hoofdsponsor van de s.v. Grol en daarmee de opvolger van Pfeifer Heavy Machinery. Daarmee is Albert Heijn Wallerbosch tevens de nieuwe kledingsponsor van Grol 1. Albert Heijn was al erg betrokken bij de s.v. Grol, o.a. door sponsoring van de Albert Heijn woensdagacompetitie en het Internationaal Marveldtoernooi. Op het hoofdveld zal nog een groot reclamebord verschijnen waarop het hoofdsponsorschap van Albert Heijn goed tot uiting zal komen. Bas Wallerbosch is erg blij met het hoofdsponsorschap.

Rouwmaat Groep Co-sponsor seniorenafdeling
Ook per 1 juli 2019 Rouwmaat Groep de nieuwe Co-sponsor van de seniorenafdeling van de s.v. Grol. Vele jaren was er geen sponsor voor de seniorenafdeling maar de Rouwmaat Groep heeft deze handschoen opgepakt en is blij met deze vorm van sponsoring bij de s.v. Grol. De Rouwmaat Groep was al op andere manieren sponsor van de s.v. Grol, zoals voor de afvalverwerking van de woensdaggroep en als Materieel Stersponsor van het Internationaal Marveldtoernooi. Bob Rouw maat is erg content met het Co sponsorschap en uiteraard is de s.v. Grol heel erg blij met de Albert Heijn Wallerbosch en Rouwmaat Groep als sponsor. “Wij hopen op een lange en prettige samenwerking”, laat s.v. Grol weten.


Bron: Streekgids.nl
Foto: Marcel Houwer


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.