Bloemencorso te zien bij SBS6


LICHTENVOORDE/GROENLO – In samenwerking met het bloemencorso Lichtenvoorde heeft de Zieken Omroep Sound f Music (ZSOM) uit Groenlo een beeldmontage gemaakt, die op zaterdag 21 september en zondag 22 september 2019 te zien zal zijn bij de landelijke commerciële omroep SBS6.

De ZSOM omroep, die dit jaar 40 jaar bestaat, ziet het als een bekroning op haar jubileumjaar. Al jaren maken zij opnames van de diverse corso’s in de regio. Zo zijn ook dit jaar de corso’s van Rekken, Winterswijk, Beltrum en Lichtenvoorde opgenomen. De opnames zijn in eerste instantie bedoeld voor de zieken en bejaarden van de diverse instellingen van Marga Klompé, Careaz en het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Instellingen waar ook wekelijks een televisieprogramma wordt aangeboden.

Op verzoek van bloemencorso Lichtenvoorde heeft de ZSOM nu haar beelden beschikbaar gesteld, zodat het corso te zien is bij de landelijke, commerciële omroep. Wilt u (nogmaals) genieten van het Lichtenvoordse corso 2019 kijk dan SBS6. Op zaterdag van 15:30 uur tot 16:00 uur en zondag van 11:00 uur tot 11:30 uur


Bron: Streekgids.nl
Foto: ZSOM


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.