Home » Lokaal » Twee maal zilver bij Rap en Snel

Twee maal zilver bij Rap en Snel

344

GROENLO – Vorige week zaterdag 12 januari vond de eerste plaatsingswedstrijd acro district Oost plaats. Namens Rap en Snel deed deze wedstrijd een team met Anissa Boumedien, Loes Vije en Jente Slutter mee. Zij deden mee op het E-instap niveau trio. Dit niveau heeft een voorgeschreven oefenstof en is speciaal voor de beginnende acro gymnasten. De meiden lieten een uitstekende oefening zien en ook de jury was onder de indruk. De meiden mochten plaats nemen op het podium om een mooie zilveren medaille mee naar huis te nemen.

De tweede plaatsingswedstrijd vond afgelopen zaterdag 19 januari plaats. Aan deze wedstrijd namen twee teams deel namens Rap en Snel. In de eerste wedstrijd was het de beurt aan Sanne Wallerbosch en Roos Overkemping. De dames doen dit jaar voor het eerst mee op een niveau waarbij zij hun eigen oefening mochten laten zien. De meiden straalden op de vloer en lieten zien dat zij de onderdelen goed beheersten en plezier hadden in de oefening. Dit werd beloond met een mooi puntenaantal van 22,01 punten en een super knappe tweede plek!

In de middagwedstrijd was het de beurt aan Kim Koldweij en Fem Sprenkeler. Zij doen mee op het niveau E-junior. De meiden lieten een goede oefening zien en haalden hiermee vooral op het artistieke gedeelte een hoge score. Met een totaal puntenaantal van 21,38 eindigde het duo  op een mooie 5e plek.

Volgende week, 26 januari, zal de eerste plaatsingswedstrijd plaats vinden op het C en D niveau. Hieraan nemen namens Rap en Snel de volgende teams deel: Marjolein, Marlien en Maud (Trio C niveau). Maxime, Lotte en Eva (Trio D niveau) en Eline, Iris en Liv (Trio D niveau).