Uitslagen springconcours PSC Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE – Het Paardensportcentrum Lichtenvoorde stond afgelopen weekend drie dagen lang in het teken van de springsport. Ruiters uit diverse provincies kwamen samen zo’n 530 keer aan de start en zo won de Brabantse Kessy van Berlo op zaterdagavond de hoogste ZZ-rubriek met Ricardo (v. Lancelot). Kevin Olsmeijer (Doorwerth) werd tweede met Charmeur (v. Acolino), voor Roel Holthuizen uit Elst met Casillas (v. Vegas VDL).

In de klasse M en Z waren er zoveel deelnemers dat er dubbele prijzenschalen gehanteerd werden. De eerste prijzen in het Z gingen naar Veronique Morsink met Dakina II (v. Indoctro) en Jesper Romp met Cobalt Blue R (Mr.Blue). Winnaars in het M waren Thomas Arendsen Raedt uit Barchem met Mohoeve Champion (Vittorio) en Steven Veldhuis uit Haaksbergen met Dolce Gabana Morka (Lupicor).

Van de over twee groepen verdeelde L-ruiters waren Annemarie van Merkesteijn met Miss Elly (v. Berlin) en Jan Lutke Willink met Zisinaa (v. Corland) de besten. De klasse B op vrijdag en zondag kwam op naam van Tani Joosten met Bonita (v. Tampa) en Ellen Willemsen met Wessel O’Hara (Lupicor).

Ponysport was er op zondag met een schitterende zege in het Z/ZZ voor Julia te Woerd met Jacodi’s Aziël. Knap tweede werd Pam Nieuwenhuis op Pam’s Don Pedro. De overige winnaars deze dag waren: Mieke Minkhorst (klasse B cat. ABC) met Snooopy, Daantje Jansen (klasse B cat. DE) met Miss Bond, Liesje Vrolijk (klasse L cat. ABC) met Tweety, Bobbi Hülsenbeck (klasse L cat. DE) met Eastern en Anne Kollee (klasse M) met Kantje’s Dadler.